موسوي افزود: حضور فعال در عرصههاي بينالمللي، نمايشگاههاي گردشگري و جلساتي که سازمان جهاني جهانگردي برگزار ميکند يکي از اقدامات سازمان ميراثفرهنگي در راستاي توسعه روابط ميان ايران و unwto است.
وي با اشاره به عدم سنخيت اوضاع ايران با آنچه در رسانههاي خارجي انعکاس يافته است، خاطرنشان کرد: ايران يکپارچه محبت، شور و شعف است به ويژه در اين ايام که هفته گردشگري است.
موسوي با بيان اينکه مردم ايران با تاريخ و تمدني که دارند به مهماننوازي، مهماندوستي و مهمانپذيري شهره هستند، يادآور شد: يک برنامه سازمان يافتهاي از سوي يک قشر حداقلي با استفاده از ظرفيتهاي رسانهاي، ايران را کشوري ناامن معرفي ميکند.
معاون رئيسجمهور ادامه داد : بر اساس نظرسنجيهاي انجام گرفته گردشگران خارجي پيش از ورود به ايران 25 درصد احساس امنيت دارند ولي زمان خروج بيش از 95 درصد احساس رضايت ميکنند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور با بيان اينکه ايران سرشار از ظرفيتهاي طبيعي، تاريخي، فرهنگي، جاذبههاي خدادادي و انسانساخت است، گفت: اين ظرفيتهاي سرشار ميطلبد که با کمک unwto گردشگران بيشتري به ايران وارد شوند.
وي انجام آخرين بازنگريها در سند ملي توسعه گردشگري را مورد اشاره قرار داد و تصريح کرد : اين سند که در سال 2000 ميلادي نهايي شده بود با مسووليت مديرکل دفتر توسعه گردشگري و همکاري امور بينالملل سازمان ميراثفرهنگي کاربردي خواهد شد.
موسوي قدمت 7 هزار ساله صنايعدستي در ايران را مورد اشاره قرار داد و با بيان اينکه هرسال يک نمايشگاه بينالمللي در روز جهاني صنايعدستي برگزار ميشود ، گفت : هر ماه همچنين در سراسر کشور نمايشگاههاي استاني برگزار ميشود.
معاون رئيسجمهور کشورمان ادامه داد: در تمامي نمايشگاههاي بينالمللي و ملي صنايعدستي که برگزار ميشود ، ورکشاپ صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز برپا خواهد شد.
وي ايجاد بازارچههاي صنايعدستي در بافتها و بناهاي تاريخي ايران را از برنامههاي اين سازمان در يک سال گذشته معرفي کرد و گفت: براي اجراي اين مهم 60 مکان تاريخي در نظر گرفته شده و مرمت خواهد شد.
موسوي با بيان اينکه برنامهها براي توسعه گردشگري دريايي در درياي خزر توسط معاون گردشگري و کارشناسان اين حوزه آغاز شده است، گفت: سازمان جهاني جهانگردي براي بينالمللي شدن اين پروژه ميتواند بهترين نقش را ايفا کند.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور خاطرنشان کرد: نشستهاي لازم در اين زمينه ترجيحا در تهران برگزار شود تا عمليات اجرايي در راستاي توسعه گردشگري دريايي آغاز شود.
وي در ادامه پيشنهاد طراحي و راهاندازي سامانهاي براي انتشار خاطرات و نقطهنظرات مسافران و گردشگران ورودي به کشور از مدت حضور خود در ايران را ارائه داد.
موسوي خواستار کمک و همکاري سازمان جهاني جهانگردي براي تبليغ و معرفي ظرفيتهاي بينظير ايران در زمينه طبيعي، تاريخي، فرهنگي، گردشگري و بهويژه گردشگري سلامت به دنيا شد و گفت: همچنين لازم است آموزشهاي لازم به مديران و کارشناسان حوزههاي مختلف ارائه شود تا از بهترينهاي دنيا مطلع شوند و آن را بهکار گيرند که اجراي اين مهم نيز همکاري سازمان جهاني جهانگردي را نيازمند است.
در ادامه اين ديدار، «کريس الف ورسون» مشاور ارشد و فرستاده ويژه دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي با ابلاغ سلام «طالب ريفائي» به رئيس سازمان ميراثفرهنگي،صنايعدستي و گردشگري ايران گفت: اميدوارم بتوانيم با همکاري يکديگر سند توسعه ملي گردشگري را احيا کنيم.
وي راهاندازي ورکشاپ صنايعدستي را مورد اشاره قرار داد و گفت: پيشنهاد ميکنم گردشگري دريايي در درياي خزر با 5 کشور اين حوزه از طريق سازمان جهاني جهانگردي راهاندازي شود.
فرستاده ويژه دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي ادامه داد: ايران از ظرفيتها و جاذبههاي گردشگري، تاريخي، طبيعي و فرهنگي ارزشمندي برخوردار است که سازمان جهاني جهانگردي ميتواند به جذب گردشگر به ايران کمک کند.
ورسون يادآور شد: سيستمي راهاندازي شود تا به صورت رسمي آموزش ميان سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و سازمان جهاني جهانگردي پيگيري شود.
مشاور ارشد دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي گفت: با توجه به تبليغات منفي که عليه ايران انجام ميشود، لازم است خاطرات گردشگراني که از ديگر کشورها به ايران سفر ميکنند انتشار يابد تا گردشگران براي سفر به ايران تشويق شوند.
/117
انتهای پیام/